3 בדצמבר 2009

מאחורי הדגים

מאת: צאלה לוין פלד


הפעם ניתן לכם הצצה ליום צילומים לסדרת אריזות דגים של חברת "דגת הארץ" שעיצבנו לאחרונה.
זוהי סדרה הכוללת ארבעה פילטים טריים של דגים הגדלים בארץ, מצוננים (ולא מוקפאים) ומוכנים להכנה מיידית ומהירה.

בעיצוב האריזות בחרנו לשלב צילומים של הצעות הגשה המכילות מרכיבים האופייניים למטבח הישראלי והים-תיכוני מכיוון שלדגים עצמם, המגיעים במגשית עם כיסוי שקוף, אין יחודיות במראה ובצבע. באריזות מזון רבות משתמשים בתמונה ממאגר תמונות, אך לאריזות אלו החלטנו לערוך יום צילומים כדי לקבל בדיוק את התמונות שרצינו.

הלוקיישן: אי-שם בתל-אביב
הזמן: יום ראשון בבוקר
הצלם: ארז בן שחר
הסטייליסטית: בלה רודניק
הדוגמנים: 4 דגים טריים ומצוננים, מחכים בציידנית בסבלנות לחשיפה הגדולה שלהם.



תשע בבוקר, ארז כבר בסטודיו, לאט לאט כולם מגיעים ומחכים...
למי מחכים? לבלה שמגיעה עם ארגזים עמוסים בקניות שערכה בשוק - ירקות מכל סוג אפשרי, אריזות מזון שונות ועציצים ובהם עשבי תיבול טריים.
לאחר שאושרו הכיוונים השונים מתחילה בלה להכין את המנות. היא מכינה כל דג בסגנון שנקבע מראש ועם המרכיבים המתלווים אליו ונותנים לו את הצבע והטעם היחודי שיבדל אותו מהדגים האחרים. לאחר מכן מניחה את המנה בצלחת ודואגת שכל עלה וכל גרגר פלפל יעמוד במקום הנכון.
כשהכל במקום, מובלת כל מנה אחר כבוד אל שולחן הצילומים וארז מתחיל בעבודה. גם בזמן הצילום בלה מבצעת שינויים ותיקונים כדי שהמנה תראה יפה וטעימה ותשתלב בעיצוב האריזה.

בסופו של היום יצאנו עם 4 צילומים יפים ובטן מלאה בארוחת שחיתות על טהרת הדגים.
אגב - זה לא רק נראה כך בתמונות, הפעם מדובר במוצר איכותי וטעים במיוחד... שווה לנסות את המתכונים הנפלאים של בני סיידא בגב כל אריזה.

ניהול קריאטיבי: יגאל פוירשטיין
עיצוב הסדרה: צאלה לוין פלד
צילום: ארז בן שחר
סטיילינג: בלה רודניק














3 תגובות:

  1. You upgraded the brand significantly!!!

    השבמחק
  2. אני אוהבת את הפוסט .... נקודות חשיבה טובות (-:

    השבמחק